cancelled

Alle informatie over de Axman Challenge Exloo 2020

Voor welke uitdaging ga jij? De afstanden zijn 6,66km, 13,13km. Elke 500m een obstakel met het Start/Finish terrein in festival sfeer

De mini’s dagen we uit tot de max in de Kids-Ouder Run van 6,66km Maar dat hoeft niet, je kunt altijd eerder terug

Bij de AXman Challenge is iedereen winnaar!

Algemeen

  • Je inschrijving wordt bevestigd per mail
  • 1 kind samen met 1 ouder is 1 inschrijving
  • Er zijn waterposten, het aantal is afhankelijk van het weer
  • Geen obstakel is verplicht. Je kunt er altijd omheen
  • Direct na de Finish is er een glas fris of bier voor iedere deelnemer
  • Natuurlijk krijg je een passende herinnering mee
  • Douches? Nee!! “De Brandweer” staat er om je schoon te spuitenDe Kids-Ouder Run (tot 12 jaar)

Ook jij doet mee! Je moet 6,66km kunnen rennen, klauteren en klimmen en niet bang zijn voor water. Een zwemdiploma is niet nodig. Papa of mama moet jou natuurlijk wel kunnen bijhouden want die is jouw begeleider. Als je eerder kapot gestreden bent kun je altijd via een kortere weg terug.


Start/finish terrein:

Het start/finish terrein bevindt zich in de Boswachterij Exloo bij het Hunebed D30.
Op de navigatie kun je Buinerweg Exloo invoeren. Dit leidt je naar parkeerterrein bij Zandgat Kremer. Vanaf hier kun je lopend de bewegwijzering van de AXman Challenge volgen welke je naar het Start/finish terrein bij het Hunebed D30 brengt.

Parkeergelegenheid:

Voor parkeren kan gebruik gemaakt worden van de parkeergelegenheid bij Zandgat Kremer. Dit zal op de dag zelf duidelijk aangegeven worden. Navigatie adres Buinerweg Exloo.

Openbaar vervoer:

De AXman Challenge is uitstekend bereikbaar met de bus. Lijn 59 brengt u naar Exloo. Dan voor de Schaapskooi uitstappen en de route naar de start volgen.

In de bussen van Qbuzz mogen per volwassene die met OV-chipkaart of Eurokaartje reist, drie kinderen van 4 t/m 11 jaar gratis mee. Kinderen t/m 3 jaar reizen altijd gratis.


- + Wat zijn de starttijden?

De starttijd van het eerste startvak begint om 10.30 uur voor de kids-ouder, Vanaf 11.20 uur zal de 13,13km starten en vanaf 12.10 uur de 6,66km.

- + Leeftijdsgrens

Als kinderen 6,66 km kunnen lopen, klauteren en klimmen, dan mogen zij meedoen onder begeleiding van één van de ouders of partner. U weet wat uw kind kan!

- + MEERDERE PERSONEN TEGELIJK INSCHRIJVEN

Voor individuele deelname kun je je in een keer inschrijven. Als groep van minimaal 5 personen kun je je in één inschrijven. Na de eerste 5 personen kan de groep steeds met 1 persoon worden uitgebreid.

- + Wat kun jij verwachten

Een uitdagende obstacle run met obstakels om de 500 meter. Het start-/finishterrein is ingericht als gezellig festivalterrein. Dus ook voor de toeschouwers is er genoeg vermaak.

- + Waterposten en fruit

Er zullen voldoende verzorgingsposten langs het parcours staan met water en fruit. Het aantal zullen we bepalen aan de hand van het weer.

- + Parkeergelegenheid

Parkeren kan bij het Zandgat Kremer. Route is op de dag zelf duidelijk aangegeven.

- + Hoe laat aanwezig zijn

Zorg dat je in ieder geval een uur van tevoren aanwezig bent zodat je voldoende tijd hebt om je tas af te geven en in de juiste stemming te komen.

- + Hoe ontvang ik mijn startnummer

Startnummers kunnen op de dag zelf opgehaald op het start/finish terrein bij de tent van de inschrijvingen. Dit op vertoon van je inschrijfformulier met QR code. Dit kan o.b.v. een uitdraai of het formulier op de telefoon.

- + Tasseninname

Er is de mogelijkheid je tas in te leveren tegen een vergoeding van €1. Deze dragen wij af aan S(up)ort for Nature. Voor diefstal of vermissing van kledingstukken of tassen zijn wij niet aansprakelijk..

- + Verloren/Gevonden voorwerpen

Mocht jij iets hebben gevonden of zelf iets zijn verloren kan dit worden gemeld bij de organisatie op info@axmanchallenge.nl

- + Mail niet ontvangen of kwijt

Mocht jij de mail over je inschrijving niet hebben ontvangen of kwijt zijn, controleer dan eerst of deze in je ongewenste mail/spam terecht is gekomen. Zo niet, stuur dan een mail met zoveel mogelijk informatie naar info@axmanchallenge.nl

- + Kan ik mijn inschrijving ook nog wijzigen

In je mail met de bevestiging van je inschrijving zit een link naar je online inschrijving. Hier kun je je inschrijving nog wijzigen. Mocht dit niet lukken dan kun je contact opnemen via info@axmanchallenge.nl. Graag zoveel mogelijk informatie over je inschrijving vermelden.

- + Geld terug bij afmelding

Helaas kunnen wij geen geld teruggeven indien er wordt afgemeld. Dit is ook vastgelegd in de algemene voorwaarden.

- + Krijgt iedere deelnemer een medaille?

Ja, iedere deelnemer, inclusief de ouder/begeleider van de Kids-Ouder Run, ontvangt na afloop een originele medaille.

Ben jij er klaar voor?


Schrijf je dan nu in!